Conecta’t amb la teva sexualitat amb el massatge Californià

~Conecta`t amb la teva sexualitat amb el massatge Californià ~

La primera qüestió a plantejar-te és com tens la teva cadera, la teva pelvis, les teves lumbars. Estan carregades? Hi ha tensió? Pots fer moviments sexys i sensuals, tot sentint-la lliure i desbloquejada? O potser n’hi t’havies parat a posar atenció a que aquesta part del teu cos existeix i és mòbil?

Doncs sí, siguis home o dona, aquesta és la realitat: només posem atenció a aquesta part del nostre cos gairebé quan hi ha dolors i molèsties, i no la cuidem ni la valorem com la part sagrada que és per gaudir de la nostra sexualitat plenament.

Estem parlant de que en la nostra cadera i la regió lumbo-pèlvica, conectada al 2on xacra, és el punt de distribució de la nostra energia sexual, el nostre Hara. Tenir una pelvis relaxada i que es pugui moure de forma fluïda possibilita que l’energia flueixi i es ditribueixi per tot el cos, tot facilitant que es pugui gaudir i disfrutar de les relacions sexuals amb tot el plaer.

Un altre aspecte a tenir en compte, per qüestions d’anatomia, és que la tensió de la pelvis també està lligada amb la tensió del nostre coll, de les nostres cervicals, ja que ambdós son el punt d’inici i fi de la columna vertebral, així que per desbloquejar la pelvis, primer s’ha de desbloquejar el coll. I com estan les nostres cervicals amb el ritme de vida que portem i amb l’estrès com a l’ordre del dia?

Així que et proposo que et comencis a conectar amb la teva pelvis, i una bona manera de fer-ho és a través del massatge californià. A través del tacte, profund i conscient, es pot mimar tota la musculatura que l’envolta i donar-li permís per afluixar-se, i amb uns estiraments i moviments airosos, donar-li l’oportunitat d’experimentar els límits i la seva llibertat, i també la teva. I respecte al coll i les cervicals, alliberar tota la tensió acumulada per recuperar també la seva lleugeresa.

A més a més, el massatge t’ajudarà a relaxar-te i a conectar-te amb tu mateix/a, assaborint la tranquilitat i la teva essència, grans amigues per poder experimentar una sexualitat de bona qualitat.

Reserva la teva cita aquí, i conecta’t amb el teu plaer!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s