BIO

Sóc Regina Carbó, nascuda a Vilafranca del Penedès al 1984, i on hi continuo residint.

La meva trajectòria professional recórrer diversos camins. Llicenciada en ciències ambientals, màster en agricultura ecològica, agricultura pel desenvolupament i en alimentació i nutrició, sento un respecte i amor profund per la terra que ens sosté, ens alimenta i ens dóna vida.

Per altra banda, l’esport sempre ha estat molt present en la meva vida, doncs per la meva vitalitat i energia ha sigut una bona manera de canalitzar-la. I de cuidar-me. Així és que cap al 2010 decideixo professionalitzar-me en aquest camp en diferents disciplines d’activitats dirigides i entrenament , i ben aviat entro en el sector, tenint l’oportunitat de treballar en diferents instal·lacions esportives de Barcelona i del Penedès.

Actualment, el meu focus és els populars «hipopressius», on imparteixo classes al Gimnàs Grangela Fitness Club i el centre de teràpies Espai Obert de Vilafranca. M’he format i he participat en l’equip de Low Pressure Fitness, i des de fa 10 anys segueixo aquesta línia que ha anat evolucionant amb el temps. Em resulta fascinant com es pot realitzar exercici físic combinant respiració i postura i obtenir tants múltiples beneficis pel cos, tant físics com emocionals.

En el món terapèutic hi arribo per una necessitat personal de trobar respostes que els canals convencionals de salut no tenen. Així és com inicio un camí intens de coneixement i, inevitablement, de creixement personal, fins al punt que descobreixo una altra vocació que converteixo en professió també.

La gestió de l’estrès emocional i del trauma, i com aquests s’anclen en el cos, és una clau més per gaudir d’una bona salut. El cos ens parla i ens demana allò que necessitem exactament per estar bé i equilibrats. Des d’aquesta comprensió, aprofundeixo en diferents disciplines com és el massatge californià, el coaching wingwave, el tantra, la kinesiologia, etc.

Fruit de tot aquest camí tant variat, neix Embody Emotions, un projecte a través del qual poso al servei tota la meva experiència i coneixement sobre el cos i la salut a tots nivells, dirigit a totes aquelles persones que es troben en el camí de conèixer-se, trobar-se, descobrir-se i ser la millor versió de sí mateixes.