Taller introducció als hipopressius 4/10/2019

El pròxim divendres 4 d’octubre a les 19h impartiré un taller d’introducció als hipopressius, per conèixe’n els seus beneficis. Serà un taller pràctic per tal que cada participant aprengui a realitzar alguns dels exercicis bàsics hipopressius, i així poder-se introduir en les classes regulars si així ho desitja.

Els hipopressius són exercicis físics que combinen la correcció postural i la respiració, entre altres disciplines. La seva intensitat d’execució varia depenent de les necessitats de cada persona, i això els fa ser molt interessants i practicables gairebé per a tota la població activa. A més a més, són molt complets en sí mateixos, de manera que dins d’una mateixa classe podem trobar practicants amb una condició física similar però que busquen objectius diferents.

Així doncs, els hipopressius van dirigits a homes i dones que volen cuidar la salut en forma de prevenció, a mames en el post-part, esportistes per millorar el rendiment esportiu i si tens alguna patologia relacionada amb el sòl pèlvic, incontinència urinària, hèrnies diverses, mals d’esquena per estar moltes hores davant l’ordinador, diafragma tens per processos emocionals, etc. + Info.

Aquest taller es realitzarà a l’Espai Obert de Vilafranca, al C/Amàlia Soler, núm 67, 1er pis.

Espero veure’t! Per qualsevol dubte, qüestió o aclariment, contacta’m.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s